• Zittend ziekenvervoer in Rotterdam en omstreken.

  Ziekenvervoer en zorgvervoer

  Ziekenvervoer voor het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist of zorgvervoer wanneer u niet in staat bent om alleen of met openbaar vervoer te reizen of wanneer u hulp nodig hebt. U wordt gebracht en opgehaald bij het door u opgegeven adres.

  Bestel nu

  Vervoer op Maat in Rotterdam en omstreken.

  Vervoer op Maat en rolstoelvervoer

  Wij beschikken over de juiste middelen, waaronder een speciale transportrolstoel voor vervoer van rolstoelafhankelijke klanten. De speciale aangepaste rolstoelbussen zijn voorzien van vastzetsystemen, elektrische lift en een verlaagde instap.

  Bestel nu

 • Voor het reserveren van een rolstoeltaxi voor een zorgvervoerrit hoeft u alleen maar het formulier in te vullen. Uw aanvraag wordt uiterlijk binnen 24 uur behandeld. Zorgtaxi Rotterdam neemt na het versturen van dit formulier rechtstreeks per e-mail contact met u op betreffende de reservering. Voor directe rolstoelritten kunt u ook een zorgtaxi telefonisch bestellen via (010) 818 28 23

 • Naast contant of pinbetalingen kunt u nu ook online betalen per iDEAL, PayPal of creditcard. Voor mensen die plotsklaps in het ziekenhuis belanden door een ziekte of een ongeval bestaat ook de mogelijkheid om een aanvraag te doen om op rekening te mogen rijden.

 • Rolstoelvervoer boeking

  Verzenden