• Zittend ziekenvervoer in Rotterdam en omstreken.

  Ziekenvervoer en zorgvervoer

  Ziekenvervoer voor het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist of zorgvervoer wanneer u niet in staat bent om alleen of met openbaar vervoer te reizen of wanneer u hulp nodig hebt. U wordt gebracht en opgehaald bij het door u opgegeven adres.

  Bestel nu

  Vervoer op Maat in Rotterdam en omstreken.

  Vervoer op Maat en rolstoelvervoer

  Wij beschikken over de juiste middelen, waaronder een speciale transportrolstoel voor vervoer van rolstoelafhankelijke klanten. De speciale aangepaste rolstoelbussen zijn voorzien van vastzetsystemen, elektrische lift en een verlaagde instap.

  Bestel nu

 • Beste Kimberley en collega’s, Namens Make a Wish Nederland willen we jullie hartelijk bedanken voor de medewerking bij de wensvervulling van ........ Wat een fantastische dag is het geweest voor .... en haar familie en wat zijn we met veel liefde en plezier ontvangen door iedereen, de foto’s zijn echt geweldig geworden, een mooi aandenken aan een dag om nooit te vergeten.Bijgaande stuur ik jullie twee bedankbrieven, een van de ouders en een van .... zelf, inclusief foto's.....

  Make a wish Nederland

 • Beste betrokkenen bij de aftrap Krimpenerwaard,Donderdagavond 15 januari was een succesvolle nieuwjaarsreceptie van de nieuwe gemeente Krimpenerwaard. Via deze mail wil ik jullie allemaal nogmaals bedanken voor jullie inzet deze avond. Zonder jullie bijdrage was de avond niet zo succesvol geweest als dat die was. Complimenten van alle kanten gekregen.

  Gemeente Krimpenerwaard Kantoor Stolwijk

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!